Digitale Ressourcer 


Færdigheder:  Lytte

Kategori: Historiefortællende podcast - fiktion/science fiction/mystery

Sted: Alle steder udenfor eller indenfor

Materialer:  Computere eller telefoner, headset

Varighed: Episoderne varer fra 15 - 30 minutter

Denne podcast egner sig til 5. - 8. klasse. Man kan lytte til den som lektie eller på en gåtur med efterfølgende snak. Man kan også finde et godt sted på skolen med et headset og lytte til episoderne. 

Podcasten er en fantastisk fortælling. Den handler om 11-årige Mars og hans venner JP, Toothpick og Caddy, som begiver sig ud på et spændende eventyr på jagt efter to forsvundne venner. Spørgsmålet er, hvilken rolle den mystiske teknologimilliardær Oliver Pruitt spiller i deres forsvinden. Han kan godt lide at sige: 'To the stars!' Faktisk er det netop der, de kan være på vej hen.

Podcasten er indtalt af børn og har gode lydeffekter. Der er et udvalg af opgaver til podcasten. Du kan lytte til sæson 1 her, som har 10 afsnit. Den har en afslutning, men eleverne kan vælge at fortsætte med sæson 2 og 3 på egen hånd. Herunder kantil venstre du finde et slideshow med forskellige typer opgaver til podcastserien. Til højre er GZms side med masser af opgaver til podcassten. Der Podcasten findes også på Spotify og andre podcasttjenester. 

The Unexplainable Disappearance of Mars Patel